تکرار کابوس صعود به جام جهانی برای آتزوری | ایتالیا به معجزه نیاز دارد MSN در میامی! استقلال ۳ کشتی‌گیر روس را جذب کرد کاتالان‌ها ناامید شدند | مصدومیت امباپه جدی نیست خبر بد برای رئال مادرید | ام‌باپه مصدوم شد ستاره بارسلونا قطعاً به ال‌کلاسیکو نمی‌رسد تیم ملی ایران و هشداری که از ولگوگراد رسید | تیم فرتوت ژنرال خسته تاریخ و ساعت رقابت هادی چوپان در فینال مسترالمپیا ۲۰۲۵ میلاد محمدی به تیم ملی دعوت شد نویر، گلر شماره‌یک بایرن می‌ماند چرا رضاییان و حسین‌زاده تعویض شدند؟ | دکترین اشتباه روی نیمکت تیم ملی ویدئو فیگور هادی چوپان در مسترالمپیا (۱۹ مهر ۱۴۰۴) | صعود گرگ پارسی به فینال اشتباهات مرگبار بیرانوند در بازی ایران-روسیه راز ثروت ۱.۴ میلیارد دلاری کریستیانو رونالدو چیست؟ بهانه‌های عجیب قلعه‌نویی بعد از باخت‌های مکرر | سرنوشت نامعلوم تیم ملی نتیجه و ویدیو خلاصه بازی ایران و روسیه(۱۸ مهر ۱۴۰۴)| باز هم شکست برای امیرخان فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور
سرخط خبرها

ظریف: پرسپولیس را از بچگی دوست دارم| دخالت در کار آلکنو ممنوع!

  • کد خبر: ۶۷۰۹۱
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۸
ظریف: پرسپولیس را از بچگی دوست دارم| دخالت در کار آلکنو ممنوع!
گروه ورزش/شهرآرانیوز، در میان والیبال بازان طراز اول کشورمان فرهاد ظریف یک پرسپولیسی تمام عیار است و می‌گوید: از بچگی پرسپولیس را دوست داشتم و چه این تیم ببازد و چه برنده از میدان خارج شود پرسپولیس برای من پرسپولیس است. دربی هم مسابقه‌ای است که برنده و بازنده دارد، ولی تیم محبوب من پرسپولیس است و برای بازیکنان استقلال هم احترام قائل هستم.
ظریف که دیگر در صحنه بازیگری حضور ندارد درباره اقدام اخیر آلکنو مبنی بر حذف چند بازیکن جوان از تیم ملی می‌گوید: وقتی فردی را به عنوان سرمربی انتخاب می‌کنیم حق نداریم نظر خودمان را بر او تحمیل کنیم، می‌توانستیم با نشست کارشناسان بازیکنان را بدون حضور مربی انتخاب کنیم. آلکنو طرز تفکر و سیستم خاص خودش را دارد و حق هم دارد که مهره‌های دلخواه خودش را در ترکیب قرار دهد اتفاقا من با اقدام سرمربی تیم ملی موافق هستم چرا که هیچ بازیکنی نباید در تیم ملی خودش را ثابت و همیشگی بداند.
ظریف در ادامه می‌گوید: برخی از این بازیکنان جوان خیلی زود به اردوی تیم ملی دعوت شده اند و باید بدانند که اگر تلاش نکنند خط خواهند خورد. من با این طرز تفکر که حذف بازیکنان جوان باعث دلسردی آن‌ها می‌شود موافق نیستم، برای رسیدن به تیم ملی باید شکست و پیروزی را تجربه کرد.
لیبروی سابق تیم ملی درباره لیبرو‌های حاضر در اردوی تیم ملی هم می‌گوید: خوشبختانه ما در پست لیبرویی هیچ مشکلی نداریم، سوای مرندی و حضرت پور که خیلی هم خوب هستند یک پدیده به نام آرمان صالحی هم خودش را به خوبی نشان داده و پشتوانه بسیار مطلوبی برای بازیکنان این پست خواهد بود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->